3D Konstruktion & Modellering | 20 års erfaring ➞ RPU.dk
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

3D Konstruktion

Erfaringer og kompetencer

Herunder beskrives nogle af mine kompetencer, erfaringer, og de fordele der er ved et samarbejde med mig. Konstruktionsmæssigt er jeg hurtig til at sætte mig ind i nye opgaver, og er vant til et samarbejde på tværs af afdelinger og med eksterne samarbejdspartnere hos virksomheden.

Certificeringer

Jeg er CSWA & CSWP certificeret superbruger af SolidWorks og har 20 års 3D konstruktionserfaring at byde ind med. Har gennemgået kurser i blandt andet Design for manufacturing, Design thinking, Animation, Visualisering, FEM- og CFD-simulering i SolidWorks. Jeg videreformidler også gerne min 3D-erfaring og færdigheder til virksomhedens ansatte, efter behov.

3D Konstruktion

Mekanisk design, 3D modellering og 3D konstruktion, er alle udtryk for det samme håndværk. Jeg er Produktudvikler med håndværksmæssig baggrund i VVS-branchen, og har derfor et bredt materialekendskab. Jeg har konstrueret og udviklet komponenter i bl.a. træ, alu, stål, messing, polyurethan, glas, EPS og et utal af forskellige plastmaterialer.

Produktionsgrundlag

2D Produktionsgrundlag, arbejds- og montagetegninger fremstilles parametrisk ud fra allerede konstruerede 3D modeller. 2D-tegningerne opdateres automatisk når 3D modellen ændres. Dette sikrer at ændringer i 3D miljøet altid slår igennem på det endelige grundlag. Produktvarianter håndteres let ved hjælp af såkaldte ``designtabeller``.

Undervisning i SolidWorks
Udtalelse fra kunde

Undervisning i SolidWorks

Ulrik Hasager - Production manager/Produktionschef, Lyngsøe A/S - lyngsoe.dk

"Vi har med stor glæde anvendt Sten som underviser i SolidWorks. Sten er god til at formidle sin store SolidWorks erfaring videre baseret på igangværende projekter i vores virksomhed."

5 / 5 stjerner

Behov for ekstra 3D konstruktionsressourcer? Så kontakt mig uforpligtende her.