Sten Rasmussen | Erfaren produktudvikler → RPU.dk
15283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15283,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Om RPU

Sten Rasmussen

Har før opstart af egen virksomhed arbejdet med 3D konstruktion og produkt-, koncept-, og teknologiudvikling hos en anerkendt dansk/international virksomhed gennem mere end 18 år. Har derfor stor erfaring med udvikling af nye produkter samt arbejde med nye teknologier, produktionsprocesser og alt hvad dertil hører. Jeg har udført design- og maskiningeniør opgaver gennem alle årene, men er oprindeligt uddannet byggetekniker med håndværksmæssig baggrund i VVS-branchen.

 

Jeg er vant til at arbejde med mange forskelligeartede opgaver, folk og afdelinger i ind- og udland, og er meget kommunikationsvant på teknisk engelsk og tysk. Har god erfaring med fremstilling af prototyper og mock-ups, blandt andet gennem Additive Manufacturing (3D print). Det gælder både praktisk og teoretisk. Har stået for koordinering og gennemførelse af mange forskellige produkttests hos interne og eksterne testinstitutter i ind- og udland.

Certified SolidWorks Professional certified logo
SolidWorks logo - let's go design
Billede af Sten Rasmussen.
Kontakt mig for en uforpligtende samtale hvor vi kan drøfte jeres behov.